OM JÆTTEHUSET

UNIK & ARKITEKTTEGNET
Køb hus hos os, hvis du drømmer om en unik arkitekttegnet villa til typehuspris?
uforpligtende TILBUD
Kontakt os nu og få et uforpligtende forslag til et Jættehus på din grund.
FREMTIdsIKREt HUS
Alle vores huse er forberedt til bygningsreglement 2015.
BETALING
Når du køber et Jættehus, betaler du i rater henover byggeperioden.
over 40 ÅRS ERFARING
Vi har arbejdet med at designe og opføre smukke og funktionelle kvalitets typehuse for tusindvis af danske familier siden 1975.
BYGGEGARANTI
Vi tager det personlige ansvar og garanterer dig høj kvalitet, stabilitet og sikkerhed.

stiftet i 1976

Jættehuset blev stiftet af arkitekt Frank Ushus i 1976 med base i Horsens. Siden da har vi opført flere hundrede villaer. I 2011 har vi ligeledes opstartet en afdeling i København for at varetage markedet på Sjælland.

Vi lægger stor vægt på at levere huse i bedste håndværksmæssige kvalitet, til tiden og til den aftalte pris. For os er kundens behov og ønsker det centrale.

Vi lægger vægt på kvalitet frem for kvantitet. Vi har derfor ingen målsætning om at blive Danmarks største husleverandør, men vi vil gerne være blandt de mest troværdige. Det sikrer vi ved at påtage os en begrænset mængde opgaver, så der er god tid til den enkelte kunde.

Planlægning

Jættehuset gør det let at få et overblik over hele forløbet fra første idé til ibrugtagning af huset. Din indsats er primært i opstarten, hvor vi skaber rammerne for dit nye hus. Når aftalen er indgået tager vi os af resten.

Tilbudsfasen

Det første møde
Den første kontakt med Jættehuset er typisk et uforpligtende møde, hvor vi besigtiger din grund og gennemgår dine ønsker og behov til det nye hus.

På dette grundlag udarbejder vi et oplæg til husets placering på grunden. Du vil herefter modtage et tilbud på det nye hus.

Endeligt tilbud
På efterfølgende møde(r) indarbejdes Jeres kommentarer og der fastlægges endeligt materialevalg og evt. tilvalg. Du vil herefter modtage et endeligt tilbud og en forventet færdiggørelsesdato.

Byggeaftalen
Når tilbuddet er accepteret udarbejdes en entreprisekontrakt, der tiltrædes af begge parter. 

Byggefasen

Byggetilladelse
Jættehuset udarbejder myndighedsandragende til kommunen, således at der kan opnås byggetilladelse til det aftalte byggeri. Det tager typisk fra 2-12 uger at få en byggetilladelse - afhængig af kommunen.

Grunden
Vi bygger på din grund og forudsætter, at denne er ryddet og at der er normale funderingsforhold. Grundens skelforhold skal være dokumenteret.

Byggeriet
Jættehusets byggeleder koordinerer aktiviteterne på byggepladsen. Byggeriet vil normalt kunne afsluttes inden for 4 måneder fra byggestart.

Udførelseskvalitet
Jættehuset bruger udelukkende faste leverandører og håndværkere, som kender vores høje krav til kvalitet og finish. 

Afleveringsfasen

Mangelgennemgang
1 uge før afleveringen foretages der en foreløbig gennemgang af huset.

På den aftalte afleveringsdato foretages der en fælles endelig mangelgennemgang af huset.

Overdragelsen
Der bliver udarbejdet en afleveringsprotokol og nøglerne til huset udleveres.

Husets funktioner gennemgåes.

Efter 1 år
Et år efter afleveringen foretages en 1-års gennemgang.