BOLIGTYPER

Længehuse

Længehuset er den klassiske og billige løsning på en bolig med høj funktionalitet. Den klassiske aflange form passer perfekt til den smalle grund og uden at du behøver at fravælge en integreret dobbelt vognport eller en dejlig overdækket terrasse. Der er plads til dem begge i hver sin ende af huset.

Vinkelhuse

Vinkelhuset giver mulighed for at placere en stue lidt mere afsides fra resten af huset og samtidig have mulighed for at placere forældre og børneværelser i hver sin ende af huset. Endvidere har man en stue hvorfra man kan nyde sin have i flere retninger da vinklen jo er trukket ud fra det øvrige hus.

2-Plans huse

2 plans huset giver god rummelighed i en klassisk byggestil. Typehuset i 2 plan, giver mulighed for balkoner og ovenlysvinduer.

Senior boliger

Et trefløjet hus med to knæk er en flot, men anderledes boligtype end de klassiske. Husets midterste fløj er uden tvivl designet til at være familiens centrale samlingssted – husets store lyse køkken/alrum. Med mulighed for store ovenlysvinduer er der garanti for masser af dagslys – selv på en gråvejrsdag.